Vis enkelt innlegg
Gammel 31-12-14, 10:33   #3
Spoon
med mange baller i lufta
 
Spoon sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: I et grått hus i Trøndelag
Innlegg: 3.347
Blogginnlegg: 66
Spoon er virkelig godt liktSpoon er virkelig godt liktSpoon er virkelig godt liktSpoon er virkelig godt liktSpoon er virkelig godt liktSpoon er virkelig godt liktSpoon er virkelig godt liktSpoon er virkelig godt liktSpoon er virkelig godt liktSpoon er virkelig godt likt
Standard

Sv: Nyttårsmeny 2014

Opprinnelig lagt inn av Ruslebiffen, her.

Vi blir oss fire i kveld, så jeg lager noe som pleier å falle i smak hos store og små; helstekt Stangekylling med hvitløk, rosmarin og timian - bakes i ovn med bacon over kyllingen og sammen med poteter og gulrøtter. Salat ved siden av. Vanligvis serverer jeg skyen ved siden av som den er, men siden det tross alt er nyttårsaften lager jeg nok saus av skyen også. Etter å ha lest tråden fikk jeg veldig lyst på saltbakt rosenkål ved siden av også, det hørtes veldig godt ut! Nextlife - hvordan saltbaker du rosenkålen?

Til dessert blir det sjokolademousse tror jeg.

Vi blir også bare oss fire og skal ha helstekt Stangekylling, hva gjør du med baconen? Har den oppå kyllingen? Har kjøpt rosenkål, så saltbakte rosenkål er også interessant her.

__________________
Storesøster desember-05, Lillesøster april-08
Spoon er aktiv nå   Svar med sitat