Sv: Hva er det som skiller dyre og billige kjøkkenmaskiner?
Kraften, først og fremst.
Jeg hadde først den billigste utgaven av Kenwood Major (800w). Den gjorde jobben greit nok, men den slet med tyngre deiger og laget mye støy. Nå har jeg den varianten med 1200 eller 1500w (husker ikke helt hva det var), og forskjellen er mye større enn jeg hadde trodd. Den tåler det utroligste og støyer mindre. Der den andre nærmest stod og hoppet på benken, så snurrer denne problemfritt rundt med store gjærdeiger. Den har også mulighet for mer tilbehør enn den lille.
Hadde jeg valgt om igjen, så hadde jeg selvsagt lagt pengene ned i den største modellen med en gang. Men da jeg fikk den første kjøkkenmaskinen kunne jeg ikke bake heller, sånn egentlig. Så behovet ble større etterhvert. Hvis du allerede vet at du kommer til å bake en del, så hadde jeg defintivt lagt penger ned i en kraftig maskin.
__________________
«If you can’t be a good example, at least be a horrible warning.»
- Aileen Wuornos, seriemorder
|