Vis enkelt innlegg
Gammel 16-03-15, 13:45   #35
Fakse
Nysgjerrig
 
Fakse sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: i Midnattsollandet
Innlegg: 3.449
Fakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt likt
Standard

Sv: Matkjemi/matnørderi: marengs av kikert-lake!

Opprinnelig lagt inn av Dixie Diner, her.

Nja, vann fra bløtlagte kikerter er jo veldig vannete, akkurat som vanlig vann. Kikertlaken er helt som rå eggehvite i konsistensen. Jeg tror ikke det nytter å bare bløtlegge, må sikkert gjøre et eller annet smart med dem i tillegg.

Tenkte på kokevannet. Det blir jo mer eggehviteaktig om den står til den blir avkjølt mener jeg å huske...

Fakse er ikke aktiv   Svar med sitat