Vis enkelt innlegg
Gammel 13-04-15, 15:13   #6
Ruslebiffen
biffvase
 
Ruslebiffen sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2010
Innlegg: 2.855
Ruslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt liktRuslebiffen er virkelig godt likt
Standard

Sv: Fantastisk god kylling i ovnen rett helt uten salt (Fra Nigella)

Opprinnelig lagt inn av Annki, her.

Ser helt nydelig ut!

Men hvordan får man delt en hel kylling i 10 biter?? Må innrømme at jeg ikke har stekt rå kylling før, bare kyllingfileter og varmet ferdigstekt kylling. Ser for meg at det må bli bare småplukk igjen om en kylling skal deles i så mange biter...

Hvis man har en stor kylling (f.eks fra Holte eller Stange) veier de gjerne 2-3 kg. Spesielt når kyllingen nærmer seg 3 kg er det uproblematisk å få tilsammen seks store biter av brystene alene. Lårene gir fire biter.

__________________
2010 2012
Ruslebiffen er ikke aktiv   Svar med sitat