Vis enkelt innlegg
Gammel 16-05-15, 18:54   #10
GinaK
Tja...
 
GinaK sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 16.065
GinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt av
Standard

Sv: Festmat som kan lages dagen før

Hva er egentlig bifflapskaus ift vanlig lapskaus? Bytte ut kjøttet med biff og like mye grønnsaker eller kun kjøttgryte?
Jeg begynte å søke og endte opp med å bli fristet av fransk kjøttgryte så jeg har laget denne nå og skal varmes opp i morgen. Jeg har prøvesmakt og den er knallgod. SKal ha potetmos til, det lager jeg i morgen mens gryta varmes.
http://enestaaendemat.no/2014/03/01/boeuf-bourguignon/

__________________
Gina og gutta, 2001 og 2005
Jeg eldes ikke - jeg mørner.
GinaK er ikke aktiv   Svar med sitat