Vis enkelt innlegg
Gammel 23-05-15, 22:14   #1
Fløyel
~~~~~~~
 
Fløyel sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Innlegg: 16.245
Blogginnlegg: 30
Fløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtid
Standard

2015 - Grilltips

Vi bruker utekjøkken mye om sommeren og syntes det er artig å eksperimentere litt og lage noe annet enn "bare" grillpølser - så her kan vi dele tips!

I dag har jeg eksperimentert litt - med hell!

Helstekt tynnribbe.

1 time i romtemperatur krydret med salt og pepper, 3 timer på grillen på 110-120 grader. Første 2 timene med svorsiden ned, siste timen med svorsiden opp.
30 minutter før ferdig tid glaserte jeg hele ribba med honning-bbq saus, hvile i 10 minutter - Serverte med maiskolber, colslaw, løkringer og pommes frites. Ribba ble så vanvittig saftig, mør og god! Vi bruker bbq saus og HP-saus vedsiden av.

Anbefales.

__________________
<<< When nothing goes right - go left >>>

Sist redigert av Fløyel : 23-05-15 kl 22:25.
Fløyel er ikke aktiv   Svar med sitat