Tråd: Salma-laks
Vis enkelt innlegg
Gammel 29-09-15, 21:56   #5
Njulaif
Endelig mamma
 
Njulaif sin avatar
 
Medlem siden: May 2012
Hvor: Oslo
Innlegg: 2.828
Njulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt likt
Standard

Sv: Salma-laks

Opprinnelig lagt inn av Hondacrv, her.

Men er han god gjennomsteikt? Eller halvsteikt?


Ja, det synes jeg. Vi bruker en del salma-laks, men da grillet eller vamebehandlet i stekeovnen som regel. Vi har som regel en god rub på, og serverer med couscous, grillede eller wookede grønnsaker og en eller annen kaldrørt rømmesaus. Dette fordi jeg ikke fikser å spise rå fisk (eller gravet eller raket fisk) pga konsistensen. Jeg kjenner en del folk som synes vi bruker for dyr fisk til slikt, men vi liker det, så da gjør vi det. (Vi kjøper også sånne frosne fileter altså, men varierer litt, mest etter innfall egentlig.)

__________________
Njulaif er ikke aktiv   Svar med sitat