Vis enkelt innlegg
Gammel 17-02-16, 00:06   #4
frukt
finner ut av mye
 
frukt sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2013
Innlegg: 24.994
Blogginnlegg: 267
frukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt av
Standard

Sv: FPs beste glutenfrie oppskrifter

Opprinnelig lagt inn av Mjau, her.

Jeg har begynt å bake en god del glutenfritt pga en nær kamerat som har cøliaki. Jeg har egentlig best erfaring med å bare bytte ut melet med glutenfritt mel altså.
Har ikke forsøkt å lage middager med hvit saus enda. Kan man bare bytte melet der også tro?

Vel, bytte rut melet altså.
Kan anbefale en kake fra manuela. Licorice chocolate cake. Wow! Den er veldig, veldig god.

Min erfaring er at det har veldig mye å si hvilken melblanding man bruker når man baker glutenfritt. Jeg får for eksempel ikke tak i Jyttemjøl eller Schar her i UK, og Dove's mel har jeg dårlig erfaring med...
Gjærbakst har jeg i grunnen gitt opp.

Må se nærmere på den kaken tror jeg.

__________________
And I said to my body, softly, "I want to be your friend.
It took a long breath and replied, "I've been waiting my whole life for this."
~ Nayyirah Waheed ~
frukt er ikke aktiv   Svar med sitat