Vis enkelt innlegg
Gammel 07-04-16, 18:17   #31
Java
kan tilsettes alkohol
 
Java sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 6.044
Blogginnlegg: 364
Java har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme omJava har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: TV2 lager humor av seksuell trakassering

Min mann hadde blitt ordentlig sint og følt deg forulempet om noen hadde tatt ham i skrittet. Der har han ikke guttehumor.

Jeg må innrømme at både jeg og mannen fniste av Riise som schwunger underlivet på Karl Johan. Rett og slett fordi det ser så dumt ut. Forskjellen er at Riise egentlig bare gjør en dum bevegelse, er et kjent nok ansikt til at de aller fleste skjønner at det er noe tull på gang, og ikke tar på noen. Men den spøken er også farlig nær streken. Jeg skjønner om noen reagerer på den også.

__________________
Cappuccino (01), Cortado (04), Espresso (07)

Vi vil ta vare på skjønnheten, varmen, som om vi bar et barn varsomt på armen.
Java er ikke aktiv   Svar med sitat