Vis enkelt innlegg
Gammel 09-01-18, 09:42   #18
tink
har tatt seg sammen
 
tink sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Mellom fjellene
Innlegg: 9.762
Blogginnlegg: 612
tink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt av
Standard

Sv: Reduksjon i grønnsaksavskjær- tips?

Opprinnelig lagt inn av Høns, her.

Vi ønsker å redusere grønnsaksavskjær - men trenger inspirasjon. Hva bruker dere stammen til brokkoli og blomkål til? Og det grønne av purren?

Andre lure tips for å redusere grønnsaksavskjær?

Det grønne i purren er bra for magen. Hjemme hos oss er det ofte bare det grønne som blir spist.

Stammen i broccoli og blomkål funker fint som fyll i supper og gryter. Det kan være greit å skrelle broccolistammen først, og i småbiter er den god i wok og annet.

__________________

tink er ikke aktiv   Svar med sitat