Vis enkelt innlegg
Gammel 19-07-07, 18:44   #6
Fruktflua
Sperret
 
Medlem siden: Jun 2007
Hvor: Down by the water
Innlegg: 6.377
Fruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de flesteFruktflua er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Irmas kokebok (med bilder)

Opprinnelig lagt inn av Bergensis, her.



Lagar denne no eg

Men me kom litt seint i gang med bakinga. Er det greit om eg ventar med å lage glasuren/toppingen til i måro? Eller må det gjerast asap?

Sliter med denne hersens eggedosisen. Eg får ikkje piska den sånn at den blir stiv/fast. Kva gjer eg feil? I dag måtte me gi oss pga. at mixmasteren gjekk varm


Selve kaken kan fint lages dagen i forveien. Den får faktisk mer smak og blir saftigere av å stå en stund i kjøleskapet.

Fruktflua er ikke aktiv   Svar med sitat