Vis enkelt innlegg
Gammel 21-12-18, 22:49   #8
Acino
passe nerd
 
Acino sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2010
Innlegg: 5.563
Acino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelenAcino er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Lage kålrabistappe dagen før? Evt klargjøre noe?

Vi skreller og deler i biter dagen før. Lar stå i en kjele med vann. Settes kjølig. Under oppveksten stod den gjerne på altanen med murstein på lokket. Poteter brukes også gjerne skrelles dagen før. Bruker å koke kålrabien sånn at den er ferdig kokt når pinnekjøtt går på. Så lages stappa og varmes litt igjen til slutt. Skal sies vi tar pinnekjøtt i trykkokeren så det tar ca 40-45 minutter.

__________________
4 barn i hjertet, 2 av de her med oss: gutt og jente 2010
Acino er ikke aktiv   Svar med sitat