Vis enkelt innlegg
Gammel 31-12-18, 13:23   #30
GinaK
Tja...
 
GinaK sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 16.065
GinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt av
Standard

Sv: [Nyttårsmiddagskrise] Okse indrefilet og fløtegratinerte poteter, men hva mer?

Mener du etter steking?
Jeg pleier å pakke inn kjøttet i tinnfolie og surre et tjukt badelaken rundt. Så er det tid for saus og ordne resten. Kjøttet har veldig godt av å hvile etter steking og før oppskjæring.

__________________
Gina og gutta, 2001 og 2005
Jeg eldes ikke - jeg mørner.
GinaK er ikke aktiv   Svar med sitat