Sv: Organisere kjøkkenskap
Jeg tenker at slike høye, dype skap er utfordrende. Det vil lønne seg for deg å dele det inn. Feks ha "tilbehørskarbohydrater" (er det et ord, mon tro?) sammen i en åpen kasse (da tenker jeg spagetti av diverse typer, potemospulver, ris etc).
Hvis skapet er høyt, tenk på å dele det av. (hvis du da ikke har noe å ha tørrvarene i slik at du kan ta det ut i større enhenter blir du aldri å finne noe ...)
Jeg har delt mine skuffer inn i følgende: Baking, middag, dessert og brødmat. Gjør det enklere å lete.
Krydder er fint å sette i sånne småhyller fra Ikea, enten fremme eller på innsiden av dørene. Vanskelig å ha oversikten hvis ikke.
Jeg var der du var for et par år siden, og det er mye lettere å lage mat (og handlelister) når det er ryddigere. På den andre siden er vel direktoratet for sikkerhet og beredskap mindre fornøyd med meg nå. 
__________________
"The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it." - George Orwell
|