Sv: Konditor-spørsmål: Enkel, men imponerende kakepynt?
Jeg lagde en sånn sjokoladekant til en ostekake til lillegutts konfirmasjon, det var ikke så vanskelig som man skulle trodd!
Jeg brukte lamineringsplast som jeg trødde gjennom lamineringsmaskina en runde for å få det stift nok (og vasket, da), men det finnes sikkert andre metoder også. Men uansett, smeltet sjokolade, krummeluret det på plasten i passe høyde med en skje eller noe, satte plasten (som jeg hadde målt til i høyde og lengde) rundt sjokoladekaka, og lot det stå i kjøleskapet til det ble kalt. Også ble det sånn-ish. Min kant var endel tettere og litt mer "krummelurete". Også dynget jeg pp på toppen med blåbær, bringebær, jordbær, bjørnebær og mynteblader så fromasjen ble dekket under det.
Et sånt "sjokoladegitter" kan pyntes med glitter også Strø det på plasten før du sprer utover sjokoladen.


Sist redigert av m^2 : 02-05-19 kl 23:11.
|