Vis enkelt innlegg
Gammel 09-04-20, 12:00   #7
kamp
ASD
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 4.934
kamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Tynnribbe - hva lager jeg av den?

Ribbe

De kaller det «pork belly», vi kaller det ribbe. Men godt er det i hvert fall.
1*kg
tynnribbe
uten svor

1*dl
Soya saus

4*stk
stjerneanis
K
15*stk
Hvit pepperkorn
20*g
ingefær finhakket
5*stk
hvitløksfedd
1*stk
rød chili
1 ss
Sukker
salt og nykvernet pepper

Slik gjør du
* 1. Krydre ribbestykket lett med salt og kvernet pepper.

* 2. Legg ribbestykket med fettsiden ned i en ildfast form som er akkurat passe stor til kjøttet.

* 3. Skjær ingefær og hvitløk i tynne skiver og finsnitt chilien. Bland soya, sukker, ingefær, hvitløk, chili, anis og pepper i en kasserolle. Kok opp blandingen og la det småkoke et par tre minutter.

* 4. Hell «marinaden» over kjøttet og dekk til med aluminumsfolie. Varm ovnen til 150 grader varmluft og stek ribben i 3 timer.

* 5. La kjøttet ligge til avkjøling i sjyen som er i pannen, snu litt på det med jevne mellomrom.

* 6. Til servering:
Skjær kjøttet i tynne skiver på tvers av fibrene. Hvis kjøttet må varmes opp kan du steke skivene lett i en panne og tilsette litt av stekesjyen. Del brødene nesten igjennom som et lite pitabrød. Smør litt hoisinsaus i brødet og legg i et par kjøttskiver. Topp med kinakålsalat, frisk koriander og chilisaus


__________________
Even God was autistic, that's why the world spin
kamp er ikke aktiv   Svar med sitat