Vis enkelt innlegg
Gammel 06-11-20, 10:11   #18
Lavender
Passe aktiv
 
Lavender sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Sentralt
Innlegg: 11.188
Lavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de flesteLavender er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Lær meg om vin!

Opprinnelig lagt inn av Tjorven, her.

Vi spiste denne på lørdag, og det var helt nydelig.

Mannen googlet seg frem til at for å gi retten ekstra fylde, så skulle man bruke malbec. Vi gikk for denne. Det som ikke gikk i gryta ble servert til maten. (Det er måte på hvor dyr vin man putter i en gryterett.)

Takk for tips. Jeg har vondt for å helle vin kjøpt i Norge i maten. I Italia kjøper vi rød og hvit matvin til pasta med skjell og til å koke med i kjøttet på slutten av steketiden.

__________________
06 & 08 .
Lavender er ikke aktiv   Svar med sitat