Vis enkelt innlegg
Gammel 17-11-20, 09:51   #2
rajraj
*_*
 
rajraj sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Hvor: Kjellerlemmen
Innlegg: 5.659
Blogginnlegg: 115
rajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de flesterajraj er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Gode krydderblandinger til ulike retter

Jeg er veldig glad i å lage urtelokk når jeg lager fisk i stekeovnen.

Det kan varieres i det uendelige, men her er et utgangspunkt. I en blender har du i:
- fire tørre brødskiver uten skorpe
- en klunk (si tre spiseskjeer, cirka) matolje
- to hvitløksfedd
- fersk chili (her må du justere styrke etter egen preferanse)
- en bunt basilikum
- en bit parmesan
- salt og pepper

Kjør til en paste. Legg et helt fiskestykke (f.eks torsk) i smurt ildfast form og smør blandingen over. Stek på vanlig vis (f.eks. 200 grader i 15 minutter) - et voila!

Jeg varierer hvilke urter jeg bruker og jeg bruker ikke alltid parmesan. Noen ganger har jeg i soltørket tomat også. Og noen ganger en skvis sitron.

__________________
2007 2010

rajraj er ikke aktiv   Svar med sitat