Vis enkelt innlegg
Gammel 27-01-21, 14:42   #66
daffy
Bør lage seg en tittel selv
 
daffy sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 5.546
Blogginnlegg: 17
daffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Pizzastein? Pizzastål? Give me the details!

Jeg har funnet ut at det viktigste er at pizzadeigen legges på en glovarm «underting». Samme hva egentlig. Har et plassparende tips: Silikonmatte fra Claes Ohlson, den litt tykke og stive typen som er så grovt at den er ubrukelig som bakepapir. Kjevle ut deig på vanlig bakepapir på toppen av Claes Ohlsonvarianten. Denne konstruksjonen er akkurat så tynn og samtidig stivet av at du får løftet den inn i forvarmet ovn. Da fungerer den vanlige platen i ovnen finfint som pizzastein.

daffy er ikke aktiv   Svar med sitat