Vis enkelt innlegg
Gammel 15-06-21, 14:03   #31
My
Semiaktiv
 
My sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Trondheim
Innlegg: 28.722
My har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hva er din yndlingsferdigmiddag?

Ferdigmat, eller "så godt som ferdig"-mat:

Fylt, fersk pasta, som tømmes tilbake i kasserollen etter at vannet er helt av, og tilsettes fløte og frisk spinat, salt og pepper. Kok opp og rør til spinaten har kollapset (det er snakk om et minutt eller to), og spis.

Rema 1000 sine ferdige supper, kanskje aller helst fiskesuppa. Tilsetter da som regel noen biter med laks og/eller torsk, og kanskje reker. De andre suppene er også gode, men jeg tilsetter som regel noe da. Som stekte kyllingstrimler i Thai-suppa f.eks.

Rema 1000 sin ferdige fiskegrateng.

Rømmegrøt eller risgrøt. Alltid spekemat ved siden av.

Kjøttdeig, spagetti og Dolmio-glass. Revet ost og rømme. Ja, og kanskje litt grønt da, for syns skyld (men husk, ungene er ikke hjemme ).

Halvfabrikata:

Toro Meksikansk tomatsuppe - men har da alltid masse tilbehør, som revet ost, mais, rømme, tortillachips, noen ganger stekt kylling eller hardkokt egg ...

Toro Tandoori Chicken (den røde kartongen).

__________________
µ 05 07 07

Sist redigert av My : 15-06-21 kl 15:17.
My er ikke aktiv   Svar med sitat