Vis enkelt innlegg
Gammel 17-06-21, 13:16   #10
Pasta
En skrue løs
 
Pasta sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2007
Hvor: I nord
Innlegg: 7.678
Pasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Hvilken luksusmat synes du er oppskrytt?

Jeg spiser svært sjelden luksusmat, vil ikke betale så mye for mat som egentlig ikke smaker så enestående godt.
Av sjømat liker jeg bare reker. Kreps smaker godt, men det er alt for mye jobb for alt for lite mat.
Av ost styrer jeg unna blåmuggost og oster som lukter tåfis.

Jeg syns sushi er grusomt, og blir overrasket over at dere ikke oppfatter det som luksusmat. Når de to jentene mine og svigersønnen spiser sushi betaler de mellom 600-800 kroner. Mulig de er ekstremt storspiste?

Ellers syns jeg sånne «jålerestauranter» der du får 15 serveringer av munnfuller er veldig oppskrytt. Jeg foretrekker enkel mat som jeg kan identifisere, og som kommer i store porsjoner

Og safran smaker ikke godt i min munn. Heller ikke koriander.

__________________
2001, 2005, 2020
Pasta er ikke aktiv   Svar med sitat