Vis enkelt innlegg
Gammel 12-11-21, 12:09   #11
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.936
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hva spiser dere der du kommer fra og hva heter maten der du bor?

I Stavanger spiser mange sursteik til jul. Det er veldig lokalt og er ikke vanlig utover Jæren, kun i byen. De siste 50 årene er det imidlertid blitt temmelig uvanlig her også. De fleste spiser nok pinnekjøtt.

Sursteik er oksesteik som ligger i surmelk i ca 10 dager, før den skylles, tørkes og stekes. Jeg ser at det nå selges ferdig sursteik i matbutikker med godt utvalg. Denne er imidlertid oftest surnet i eddik.

Hyacinth er ikke aktiv   Svar med sitat