Vis enkelt innlegg
Gammel 18-03-22, 06:37   #20
kamp
ASD
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 4.934
kamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Hvor galskap er det å få hund?

Opprinnelig lagt inn av Luftslottet, her.

Ikke galskap, men jeg tror jeg ville ventet til jeg så hvor sprek du er etter sykdom. Selv små hunder er megasterke når de drar ivei, min på 17 kilo kan nesten dra meg avgårde, og jeg er absolutt ingen liten flis. Selv jobber jeg som en tulling for tida, og ser godt at det faller mye på mannen min. Da er det godt at han er motivert.

Vi feriepasset hunder i to omganger før vi bestemte oss og fikk veldig mye igjen for det da vi skulle velge.

Min veier «bare» 5,3 kg nå og man merker faktisk når hun vil motsatt vei enn jeg. Jeg kan jo lett dra henne med meg, men det merkes når jeg går tur med naboen sin på nesten ti. Vil den hunden noe annet så tja, da ville han det!

__________________
Even God was autistic, that's why the world spin
kamp er ikke aktiv   Svar med sitat