Vis enkelt innlegg
Gammel 20-09-22, 09:22   #6
løve70
Enda en som trener
 
løve70 sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 18.511
løve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt av
Standard

Sv: Mel eller egg i gratinerte poteter/rotgrønnsaker?

Opprinnelig lagt inn av Myria, her.

Jeg bruker aldri mel eller egg i. Jeg har aldri hørt om det heller og synes det høres litt merkelig ut. Dessuten vil vel egg gjøre at det blir eggestand og det er jo ikke den konsistensen man er ute etter? Mine gratinerte poteter/grønnsaker blir alltid kremete, men jeg bruker alltid kremfløte da.

Dette. Tror det er kremfløte som er tingen akkurat til dette bruket ihvertfall.

løve70 er ikke aktiv   Svar med sitat