Vis enkelt innlegg
Gammel 30-09-22, 15:55   #5
Floksa
can-jur
 
Floksa sin avatar
 
Medlem siden: May 2009
Hvor: Vinterland
Innlegg: 17.596
Blogginnlegg: 121
Floksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Kan vi snakke om krigen?

Sitat:

Nato er dypt bekymret over skadene som er påført gassrørledningene Nord Stream 1 og 2 i Østersjøen, skriver alliansen i en pressemelding.

– All tilgjengelig informasjon tyder på at dette er et resultat av bevisste, hensynsløse og uansvarlige sabotasjehandlinger. Disse lekkasjene forårsaker risiko for frakt og betydelig miljøskade, heter det i meldingen.

– Ethvert bevisst angrep mot alliertes kritiske infrastruktur vil bli møtt med en samlet og bestemt respons

Nato støtter undersøkelsene som pågår for å fastslå opprinnelsen til skadene.

– Vi som allierte har forpliktet oss til å forberede oss på, avskrekke og forsvare oss mot tvangsbruk av energi og andre hybride taktikker fra statlige og ikke-statlige aktører, skriver Nato.

Nrk nå. Jeg prøver å ikke få hetta. Men jeg må innrømme at jeg synes det er ubehagelig at to av barna er borte i helgen. Og det bekymrer meg mer og mer at en skal i militæret over jul.

__________________
F-I-R-E

Bokhyllen er den stige, hvorved du bliver din overmanns lige - Henrik Wergeland
Floksa er ikke aktiv   Svar med sitat