Vis enkelt innlegg
Gammel 19-10-22, 16:51   #226
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.920
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Juletråden 2022

Opprinnelig lagt inn av Malama, her.

Jeg lager svineribbe 1. juledag, det er jeg vant til. (Ja, også er det ikke forbeholdt jul da, mmm laget det i mange år på farsdag f.eks, eller en annen god søndagsmiddag)

Jeg langtidssteker den sånn ca etter nrk sin oppskrift og det er i alle fall laaaaaaaaaangt mer smaksrikt (selv om jeg ikke krydrer så mye som nrk, for jeg har helsemessige hensyn å ta blant de som skal spise det) enn sånne tamme greier på koldtbord, det spiser jeg utelukkende som magefyll dersom vi er et lukket selskap og derfor ikke fritt frem å bare spise de gode sakene (aka, la dem jeg deler maten med spise de kjipe greiene)

Ribbe kan være godt det. Men pinnekjøtt er jo helt annerledes da. Og jeg elsker begge deler I begge tilfelelr: Helst da altså tilberedt godt.

Ja, alt må selvsagt være tilberedt godt.

Jeg kommer gjerne på ribbe dersom noen her inviterer meg.

Hyacinth er ikke aktiv   Svar med sitat