Vis enkelt innlegg
Gammel 30-12-22, 10:13   #4
Señora
Bør lage seg en tittel selv
 
Señora sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 7.760
Señora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Noen spørsmål om DronningMaud pudding

I Haugesund Husmorskoles kokebok er det hele egg og ingen portvin. Det står at porsjonen her er til 3-4 personer - unge jenter.

2 egg
2 s.s. Sukker
2 dl kremfløte
1 liten ts vaniljesukker
3 plater gelatin
1/4 dl vann
1/3 plate sjokolade (dronningsjokolade)

Løs opp den utblødte gelatinen i 1/4 dl kokende vann, avkjøl.
Pisk eggedosis, pisk kremen stiv. Blandes lett, rør gelatinen raskt inn. La fromasjen halvstivne. Rør av og til. Ha i dessertskål lagvis med raspet sjokolade. Sjokolade på toppen. Sett kaldt.

Señora er ikke aktiv   Svar med sitat