Vis enkelt innlegg
Gammel 02-01-23, 14:05   #11
banana
Har ingen tittel
 
banana sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2007
Innlegg: 6.965
banana er kulere enn de flestebanana er kulere enn de flestebanana er kulere enn de flestebanana er kulere enn de flestebanana er kulere enn de flestebanana er kulere enn de flestebanana er kulere enn de flestebanana er kulere enn de flestebanana er kulere enn de flestebanana er kulere enn de flestebanana er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Strikkehjelp - hvordan setter du masker på tråd til hals?

Jeg bruker heller ikke tråd, jeg bare skrev det fordi det er det som står i oppskriften. Jeg fikk et tips her inne om noen tynne gummi-rør og kjøpte sånne, de er helt geniale.

Det er jo viktig at oppskriften formidler det som er tenkt, siden antallet rader og antallet masker på tråden skal stemme når diagrammet er ferdig strikket.

Hvis man skal stoppe 2 masker før enden av raden, sette de to siste på maskeholderen og snu, så kunne man jo like gjerne satt 9 masker på maskeholderen til å begynne med (i allefall for første rad etter at man har begynt på halsen).

En annen ting som skjer hvis man gjør det slik er at det blir et sprang på 2 rader mellom to masker som ligger ved siden av hverandre. Blir det pent, da?

banana er ikke aktiv   Svar med sitat