Sv: Komfyr - hvilken?
Vi kjøpte induksjon med pyrolyse, som vi er fornøyde med. Men det viste seg at vi må ta ut all innmat (rillene på siden og ovnsbrett/-skuff) samt vaske innsiden av ovnsdøra, før vi starter pyrolyse-programmet. Så da blir det brukt mindre pyrolysering enn vi burde. Jeg tror andre komfyrer har systemer hvor man ikke må ta ut rillene og kanskje heller ikke trenger å vaske innsiden av ovnsdøra. Det hadde i alle fall jeg lett etter om jeg skulle skaffet meg en ny komfyr.
Det sagt - vi har omtrent sluttet med å bruke "den store" komfyren. Nå bruker vi i all hovedsak airfryer-ovnen (som fungerer som en mini-ovn) til "alt", det være seg steke ustekte rundstykker, varme opp pizza (må selvsagt være i mindre biter) eller egentlig alt som involverer steking av "småting". Den er enklere å rengjøre også.
__________________
Oss ska verne om livet langs vegen oss går.
Ingen kan hauste der dauden sår.
Blomen ska bløme og graset ska gro,
oss ska ikkje sulke til jorda med blod!
|