Vis enkelt innlegg
Gammel 16-07-23, 17:10   #2
Tjorven
ej ikke møjkets heije
 
Tjorven sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 41.127
Blogginnlegg: 180
Tjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Gruffetråd #15

Opprinnelig lagt inn av Nera, her.

Sur tenåring som henger med geipen uansett hva som skjer. Fortell meg at det blir bedre etterhvert.

Du vil ikke høre. Snuppa var en stund knapt til å være i hus med til hverdags og feriene var enda verre. Så begynte hun på videregående, og som ved et trylleslag hadde vi en helt annen unge.

Knerte blir 16 i høst. Han vil helst være på YouTube hele tiden, men blir med på ting når han får beskjed. Sprudlende er han kanskje ikke, men han er ikke sur heller. (Han begynner på vgs om en måned og vi er VELDIG spente på om vi får se samme forvandlingen der. Vi tror ikke det, men han har også hatt det langt bedre på ungdomsskolen enn søsteren hadde det.)

__________________
Snuppa 05, Knerten 07
Tjorven er aktiv nå