Vis enkelt innlegg
Gammel 28-01-24, 13:02   #12
Fakse
Nysgjerrig
 
Fakse sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: i Midnattsollandet
Innlegg: 3.449
Fakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt likt
Standard

Sv: Helstekt kalkun?

Det aller viktigste er å bruke steketermometer, jeg pleier å sikte på en kjernetemperatur på ca 72 grader. Det hjelper også godt for å få et saftig resultat om man steker lenge på lav temperatur, har ei langpanne med vann i bunnen av ovnen (kalkunen oppå rist), og smører med salt/pepper/smør-blanding noen ganger underveis. Jeg liker å bruke høy temperatur og grill helt mot slutten for å få sprøtt skinn, også la kalkunen hvile en stund før den skjæres opp.

Fakse er ikke aktiv   Svar med sitat