Vis enkelt innlegg
Gammel 11-02-24, 19:33   #39
Input
Bør lage seg en tittel selv
 
Input sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: Oslo
Innlegg: 24.644
Blogginnlegg: 159
Input har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Lager du morsdagshilsen på Facebook?

Opprinnelig lagt inn av Musemus, her.

Jeg syns det er kleint, men jeg forteller det jo ikke til dem. Mest kleint syns jeg det er fordi det er mannen og kona som legger ut (så ikke til sin egen mor) til hverandre, og jeg vet åssen det er bak fasaden.

Dette skjønner jeg ikke. Om man har det trått og vanskelig, er det ikke da bare ekstra fint at man likevel husker å anerkjenne hverandre?

Mannen min skriver ikke på FB, men han kjøper kort og gave fra seg selv og barn. Vi markerer ikke med store greier, men for oss handler mors/farsdag like mye om å vise at vi setter pris på hverandre som medforelder.

Jeg har ingen mor og mannen min gir ingenting til sin mor. De har et godt forhold, men ingen tradisjon for det.

__________________
♥ Sønn, des. 2010 Datter, mar. 2020 ♥

Innanfor den er kvar av oss einsam,
og det skal vi alltid bli.
Input er ikke aktiv   Svar med sitat