Vis enkelt innlegg
Gammel 12-02-24, 11:16   #66
Karamell
Introvert textrovert
 
Karamell sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 28.857
Blogginnlegg: 287
Karamell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hvor mye er du villig til å betale for en kanelsnurr?

Enig med Input. På mitt lokalsenter er JP alltid fullt, og jeg synes ikke EH har god mat, som i mat-mat. Er det ikke mye sånne store foccaciaer? Ikke finnes de heller på senteret mitt. Det er nok Krem som er konkurenten deres på senteret "mitt", som også er full på formiddagene. Tilbake på tidlig 2000-tall hadde de noen gode smørbrød på JP, men det forsvant fra menyen en gang rundt pandemien. Jeg var av og til på KBS med baby på den tiden de startet opp.

nesten litt irriterende at de ikke har så godt bakerk på senteret mitt. med mindre man vil på Roseborg bakeri, som jeg ikke synes har så gode boller ... Det hender Krem har da, og jeg synes ikke det gjør noe at snurrene er store.

__________________
Guttene 02 og 05.
On n'aime que ce qu'on ne possède pas tout entier.


Karamell er ikke aktiv   Svar med sitat