Vis enkelt innlegg
Gammel 18-02-24, 11:31   #122
Ine
rakkarpus
 
Ine sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 8.926
Blogginnlegg: 19
Ine er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner tilIne er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Kommune vil kun motta flyktninger fra Ukraina

For meg inneholder denne tråden to diskusjoner. En før him sitt første innlegg, og hovedsakelig en etter.

Hvis hims første innlegg hadde stått som kommentar i en nettavis hadde det vært med på å få tråden stengt, fordi det omtaler en gruppe som bare problemer, og det ville blitt bejublet av de som faktisk mener flyktninger er bare problemer.

For meg er dette et eksempel på at en bruker skriver et innlegg som mange reagerer på og gir tilbakemelding om at sånn kan man faktisk ikke omtale en gruppe mennesker, sånt er ikke sosialt akseptabelt å omtale en gruppe mennesker, sånn omtale kan oppfattes som hatretorikk.

Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg forholder meg til hva som blir skrevet om en gruppe, hvordan flyktninger blir omtalt, jeg er lite interessert i hva him mener.

En gruppe blir omtalt som BARE problemer, og det ramses opp hva personen tror denne gruppen har av utfordringer.

Jeg blir overrasket om man finner noen som mener gruppen med downs syndrom ikke er en økonomisk utgiftspost for kommuner. Men jeg synes ikke man kan/at det er sosialt akseptabelt å omtale denne gruppen som BARE problemer, for så å ramse opp hva folk med downs syndrom ikke klarer. Dermed synes jeg ikke det er sosialt akseptabelt å omtale flyktninger på denne måten heller.

__________________
When you know better, you do better.
Ine er ikke aktiv   Svar med sitat