Vis enkelt innlegg
Gammel 08-03-24, 10:44   #16
Input
Bør lage seg en tittel selv
 
Input sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: Oslo
Innlegg: 24.689
Blogginnlegg: 159
Input har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme omInput har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hva tenker dere om "gratulerer med dagen" på Kvinnedagen?

Opprinnelig lagt inn av Lille meg, her.

Er det ikke ganske opplagt hvorfor noen reagerer på å bli gratulert med kvinnedagen? Ifølge FN så markeres dagen "for å sette fokus på kvinners kampsaker og rettigheter". Det er fint at man kan sette fokus. Det er dumt at man trenger å gjøre det.

Selvfølgelig er det dumt at man trenger å gjøre det, men det er jo dumt at man trenger å gå i demonstrasjonstog mot folkemord også. Rart å bli irritert på de som gjør det.

De færreste av oss omgås vel særlig mange menn som har noen direkte påvirkning på eller ansvar for de viktige kvinnekampene i dag. Å gratulere med dagen er å anerkjenne kampene som har blitt kjempet og som fortsatt kjempes. Med mindre man gratulerer sarkastisk, eller direkte motarbeider kvinnesaken resten av året. Men de fleste menn jeg kjenner prøver oppriktig å bidra til at verden blir et bedre sted for kvinner, gjennom hvordan de deltar i familielivet, hvordan de stemmer politisk, hvordan de bidrar til arbeidsmiljøet osv.

__________________
♥ Sønn, des. 2010 Datter, mar. 2020 ♥

Innanfor den er kvar av oss einsam,
og det skal vi alltid bli.
Input er ikke aktiv   Svar med sitat