Vis enkelt innlegg
Gammel 31-03-24, 15:21   #7
Floksa
can-jur
 
Floksa sin avatar
 
Medlem siden: May 2009
Hvor: Vinterland
Innlegg: 17.611
Blogginnlegg: 121
Floksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme omFloksa har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hva tenker du om «eggmangelen»?

Opprinnelig lagt inn av Lavender, her.

Det bommes på reguleringen, ikke tatt med valuta og økt eksport. Det skjer over alt, det bommes på tilbud, etterspørsel og regulering av produksjon. Det skal ikke for mye ut på markedet heller, for da synker verdien. I tillegg er det ekstremvær og sykdom på avlinger og dyr. Og så hamstrer folk på toppen av det hele. Og vi har et langstrakt land med relativt få distribusjonspunkter hvor logistikk skal treffe godt.

Jeg er litt uenig. De har ikke bommet på reguleringen.
Pr i dag har vi ikke noe system som tar utgiften med å ha en (stor) overproduksjon. Skal vi ligge med backup for såpass store, uforutsette svingninger blir det veldig dyrt.

__________________
F-I-R-E

Bokhyllen er den stige, hvorved du bliver din overmanns lige - Henrik Wergeland
Floksa er ikke aktiv   Svar med sitat