Vis enkelt innlegg
Gammel 05-01-25, 19:34   #1
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.920
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Ansjos vs brisling

Mulig jeg har spurt om dette før, men jeg finner det i tilfelle ikke.

Hvorfor i alle dager selges krydret brisling som ansjos i Norge? Det er jo en helt annen fisk, og når den i tillegg er krydret, så er det jo helt ubrukelig som ansjos!?

Jeg laget pasta alla puttanesca for en tid tilbake, og jeg måtte kaste maten fordi jeg hadde kjøpt feil ansjos. Eller «ansjos». Og ansjos er nesten umulig å finne i vanlige matbutikker, bortsett fra Meny etc.

Men hvorfor er det LOV å selge brisling som ansjos? Det er jo lureri på høyt nivå?

Hyacinth er ikke aktiv   Svar med sitat