Vis enkelt innlegg
Gammel 11-06-25, 23:33   #18
liefje
Musk
 
liefje sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 8.025
liefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Godt og enkelt tilbehør til gode pølser

Brioche pølsebrød er way bedre enn de andre. Og lomper. Helst laget av mandelpoteter men av en eller annen teit grunn har de ofte den typen bare til jul.

De fleste av Jacob pølsene er gode men skikkelige fra slakteren er best (Annies pølsemaker her i byen liker jeg best).

Her liker vi løk og både ferdig stekt løk og hjemmelaget karamelliser er godt. Eller syltet rødløk. Og en form for sylteagurk. Har prøvd ganske mange oppskrifter på spennende og uvanlige tilbehør til pølser men synes egentlig at det er unødvendig hvis selve pølsene er gode. Spiser gjerne potetsalat eller annen salat eller grillede maiskolber ved siden av men putter ikke det inni pølsebrødet. Liker ikke ferdig potetsalat fra butikken. Det er jo også veldig lett å lage selv. Jeg lager en med eple og purre og gressløk i tillegg til selve potetene. Med dressing av rømme, majones, litt sitron og litt Dijon sennep. Evt en tysk en med eddik og oljedressing. Eller helst begge.

liefje er ikke aktiv   Svar med sitat