Vis enkelt innlegg
Gammel 07-10-07, 16:10   #8
Irma
Ekvilist
 
Irma sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 13.117
Blogginnlegg: 25
Irma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Irmas kokebok (med bilder)

Gårsdagens lørdagsgodis. Smakte litt mye emmen sitron for min smak, så hvis vi lager den en gang til kommer vil til å sørge for en ordentlig moden sitron - og halvparten av det som står i oppskriften. Det var i utgangspunktet en nydelig rett.

Ovnsstekt sopp fylt med ricotta (Jamie)

100 g ricotta
revet skall av 1 sitron
1 frisk, rød chili, renset for frø og finhakket
havsalt og nymalt pepper
2 ss finhakkede friske oregano eller merianblader
en god neve nyrevet parmesan, pluss ekstra til å drysse over
4 never sopp, børstet rene
extra vergine olivenolje
en reve ruccola eller myke urteblader

Sett ovnen på 220 grader. Ha ricottaen i en bolle sammen med sitronskall, chili og litt salt og pepper. Rør godt sammen med en tresleiv, og vend inn hakket oregano og parmesan.

Fjern stilkene forsiktig fra soppene, og kast dem/bruk dem til noe annet. Vend hattene i litt olje, salt og pepper. Legg dem opp ned på et stekebrett, slik at de kan fylles med små mengder av den fantastiske ricottablandingen. Øs fyllet forsiktig opp i hattene, dryss litt parmesan på, og stek dem i ca 15 min. til de er gylne. De ser flotte ut på en stor tallerken, drysset med noen rucolablader som er vendt i dressing, eller noen urteblader.

__________________
Poden 2005 og Pjokken 2008
Irma er ikke aktiv   Svar med sitat