Vis enkelt innlegg
Gammel 12-10-07, 08:44   #250
Nessie
Erfaren nok
 
Nessie sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Trøndelag
Innlegg: 39.853
Blogginnlegg: 351
Nessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Det er ikke billig å shoppe til unge i bhg.

Opprinnelig lagt inn av turi, her.


Og under tema ULL eller IKKE ULL, det er barn som fryser med ull, og barn som ikke kan ha annet enn tynne bomullsgensre/strømpebukser under dressen når det er -15. Har hatt en i noen år som kun hadde tynne bomullsklær under en coop-dress til kr 199,-, han måtte ta ned dressen i lavvoen mens vi spiste for ikke å svette helt bort.

Det er stor forskjell på hva barn kan og ikke kan ha på seg.

Og heldigvis for at det er klær nok til alle.

Det er jo ingen som påstår at man IKKE svetter i ull. Så klart gjør man det.
Men forskjellen er at om man svetter litt i ull, feks inne i en lavvo. Kler på seg og går UT igjen (og er svett) - SÅ blir det forskjell på ull og bomull - mener jeg.
Man unngår jo ikke svette med ull. Men man unngår i større grad å bli kald OM man svetter.

__________________

Enten går det bra, eller så går det over.
Nessie er ikke aktiv   Svar med sitat