Vis enkelt innlegg
Gammel 12-11-07, 17:57   #1
Hjertensfryd
Unik
 
Hjertensfryd sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2006
Hvor: Casa Del Troll
Innlegg: 9.317
Blogginnlegg: 98
Hjertensfryd er kulere enn de flesteHjertensfryd er kulere enn de flesteHjertensfryd er kulere enn de flesteHjertensfryd er kulere enn de flesteHjertensfryd er kulere enn de flesteHjertensfryd er kulere enn de flesteHjertensfryd er kulere enn de flesteHjertensfryd er kulere enn de flesteHjertensfryd er kulere enn de flesteHjertensfryd er kulere enn de flesteHjertensfryd er kulere enn de fleste
Standard

Alternativ til buljong og/eller kjøttkraft i mat

Saken er at eg tåler ikkje smaksforsterkarar ( glutamat blant anna ) Så her i huset må alt lagast frå bunnen av. Problemet kjem når me skal smakssetta sauser og andre ting. Det er smaksforsterkar i buljong og, så eg tåler det ikkje. Me bruker det sjølv om, men det er fryktelig kjipt å få måltidet ødelagt på denne måten.

Så kva er alternativet ? Me kjem nok til å lage sjølv etterkvart, men i mellomtida hadde eg trengt noko til å ha i maten som eg ikkje blei dårlig av.

__________________
Nobody is perfect. My name is Nobody.
Hjertensfryd er ikke aktiv   Svar med sitat