Sv: Velkomstdrink?
"Ikke for søtt" er viktig. Jeg har aldri laget sånn bowle, og synes de ofte er for søte, men det høres godt ut hvis det er ordentlig friskt - kan man f.eks. lage den med billig tørr musserende i stedet for mozell? (Champagne og appelsinjuice er i alle fall en klassisk brunch-drikk, som er langt bedre enn det kanskje høres ut.)
Sikkert litt utenfor ditt budsjett, men: Jeg hadde en haug kolleger på fest for en del år siden; en av dem har bartenderbakgrunn og kom et par timer før festen for å eksperimentere seg frem til den beste blandingen for en Manhattan som velkomstdrink. Den ble etter hvert veldig god (rød vermut, canadisk bourbon, litt angostura bitter og et cocktailbær i hvert glass; BenMurphy husker sikkert blandingsforholdet), og vi har brukt den flere ganger senere, men den er rimelig sterk, så den kan være skummel hvis folk drikker noe særlig mer enn én eller to i rask rekkefølge. (Hvis man, for eksempel, ender opp med å drikke 4-5 av sorten før festen egentlig har begynt, for å være sikker på at den er god. )
__________________
Skilpadda (mars 1970) og Datteren (des. 2002)
Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it.
|