Sv: Gratinert paprika med fetaost
De kan spises både varme og kalde, jeg liker dem best varme. Godt med brød til også. Kan spises som side-dish til middagen, eller som egen koserett med feks. brød.
Her er oppskrift på de vi pleier å ha til middag (dette er en lavkarbooppskrift men den kan tilpasses slik kan vil, feks. bruke lettrømme og lettost og lignende):
2 stoore paprika, de røde er best
1/2 beger seterrømme
1 pakke kjøttdeig (kan bruke mindre og, men vi bruker alltid en pakke på 2)
Krydder, revet ost og masse hvitløk.
Stek kjøttdeigen med masse hvitløk og krydder.
Del paprikaene i 2 på tvers og skrap ut innholdet.
Bland et halvt beger rømme i kjøttdeigen og la det putre i et par minutter.
Fyll kjøttblandingen i paprikaene og dryss over revet ost.
Stek på 225 grader til osten er gylden.
Server med salat og evt litt ekstra rømme.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
|