Vis enkelt innlegg
Gammel 20-09-06, 09:07   #10
Acsa
Audacious
 
Acsa sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: The immoral high ground
Innlegg: 8.242
Blogginnlegg: 237
Acsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme omAcsa har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Frosne erter tar jeg bare smør i, de gir fra seg en del fuktighet selv.

Ellers bruker jeg sånn gammeldags metallrist som har "foldbare" plater ytterst, sånn at den passer i alle gryter. Vann til oppunder risten, grønnsaker på, lokk på, stikker i grønsakene og sjekker om de er klare. Men jeg må innrømme at det er mest poteter jeg damper (alltid, ikke koker!), fordi ingen her liker kokte grønnsaker noe særlig, bortsett fra en og annen brokkolikvast.

__________________
2001&2005
Acsa er ikke aktiv   Svar med sitat