Sv: Middag når man ikke har koketopp
Opprinnelig lagt inn av MinaX, her.
Noen forslag til hva jeg kan gjøre med karbonadedeigen som ligger i kjøleskapet, forresten? (Utenom å fryse den).
Kjøttpudding av noe slag, kanskje. Eller lag krydrede kjøttboller på trespyd og stek under grillen.
Jeg pleier å lage "kylling på pinne" ved å skjære kyllingfilet i tykke strimler og marinere i forskjellige sause, og så tre dem på tynne trespyd ("satay sticks" heter de jeg pleier å kjøpe) og grille i stekeovnen på full varme noen få minutter.
Ferdige fiskekaker og karbonader og slikt kan fint stekes/varmes i stekeovn.
Av tilbehør, så kan du tilberede couscous ved å bare helle over kokende vann (kokt i mikro eller med vannkoker) og la stå noen minutter, sjekk pakken.
__________________
Skilpadda (mars 1970) og Datteren (des. 2002)
Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it.
|