Vis enkelt innlegg
Gammel 19-01-08, 08:59   #14
Dixie Diner
Nymotens gammeldags
 
Dixie Diner sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
Dixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hjemmelagede vårruller

Opprinnelig lagt inn av Nabbe, her.

Filo-deig er ikke det samme som vårrull-deig. Filo-deigen er tykkere (men ikke tykk da) og smaker... Tja... papp.

Jeg liker ikke filo-deig noe særlig, men den er ok til kaker.

Er det filodeig som er på de ferdige vårrullene i frysedisken? De som er litt "ruglete" og tykke? Jeg er helt enig med deg, de tynne nesten gjennomsiktige smaker mye bedre. Jeg kjøpte mine ark på asiasjappe i går, tror dette er disse tynne. Var en vietnamesisk butikk.

__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
Dixie Diner er ikke aktiv   Svar med sitat