Vis enkelt innlegg
Gammel 20-09-06, 14:11   #6
Jessica
Pauset
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: for mye skog her... vil ut mot havet
Innlegg: 6.122
Blogginnlegg: 361
Jessica har en fantastisk fremtidJessica har en fantastisk fremtidJessica har en fantastisk fremtidJessica har en fantastisk fremtidJessica har en fantastisk fremtidJessica har en fantastisk fremtidJessica har en fantastisk fremtidJessica har en fantastisk fremtidJessica har en fantastisk fremtidJessica har en fantastisk fremtidJessica har en fantastisk fremtid
Standard

Opprinnelig lagt inn av Iset, her.

Jeg reagerer også på at det er sukker i de fleste brød. Til tross for at Wenche "Brölich" sier noe annet. Og hvordan et brød det står "grovhetsprosent = 100" på kan veie like lite som et franskbrød.

Enig.

Hvorfor i all verden skal det være sukker i alt som er.... Jeg skjønner jo hvorfor da MEN..........

En ting vi også skal passe oss for er herdet fett. Det fettet finns i kjeks og andre god saker. Dette fettet legger seg i celleveggene og blir ikke borte. Itte bra...

Mie fali......

Jessica er ikke aktiv   Svar med sitat