Re: Sv: Laksefilet
Denne er veldig god;
Nydelig og kjapp hverdagsmiddag!
Antall porsjoner: 2
Ingredienser:
4 laksefileter
1 pk frossen grønnsaksblanding/wokblanding
6 ts balsamicoeddik
salt
pepper
2-3 ss fersk timian (tørket timian går også fint)
Tilberedning:
Fordel de frosne grønnsakene på 2 ark dobbel aluminiumsfolie. Dryss over salt, pepper og balsamicoeddik og timian. Legg fisken over, og dryss over mer salt, pepper, balsamicoeddik og timian på toppen.
Pakk fisken inn til en tett pakke, som stekes i ca 40 min på 200 grader - eller på grill. Legg pakkene forsiktig over på tallerkener.
Trengte ca. en time i gassovnen, lagt inn med en gang jeg tente den.
Jeg serverte sist gang med en liten neve øko-fullkornsspeltskruer og brokkolitoppene fra en brokkoli kokt i lettsaltet vann i 4 min.
__________________
"Natten her, er ikke bare et stjernevær.
Den er summen av livet og alt som er!" (-André Bjerke.)
|