Vis enkelt innlegg
Gammel 15-03-08, 23:29   #12
pippimamma
Bør lage seg en tittel selv
 
pippimamma sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Østlandet
Innlegg: 2.500
pippimamma imponerer mange og er sikkert smartpippimamma imponerer mange og er sikkert smartpippimamma imponerer mange og er sikkert smartpippimamma imponerer mange og er sikkert smartpippimamma imponerer mange og er sikkert smartpippimamma imponerer mange og er sikkert smartpippimamma imponerer mange og er sikkert smartpippimamma imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Hva bruker man egentlig karsen til?

karse

Karse har en fin, pikant smak og klippes gjerne over smørbrød og salater, både fordi det er dekorativt og fordi det smaker godt. Den gjør seg også godt som smakstilsetter i blant annet rømmedressinger.



bruksområde

Den brukes som krydder i sauser og supper, og fremfor alt til garnityr til varmretter og smørbrød.oppbevaring

De må aldri tørke, men stå i vann. Hagekarse er lett å dyrke fra frø på fuktig vatt plassert i vinduskarmen.næringsinnhold

Karse er meget næringsrik. Den inneholder A- og C-vitamin samt jern og andre mineraler.
Kilde:Bama.no

pippimamma er ikke aktiv   Svar med sitat