Vis enkelt innlegg
Gammel 02-04-08, 19:18   #16
Veronal
Etylbarbital
 
Veronal sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.554
Veronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Bechamel til lasagne

Den hvite sausen til lasagnen lager jeg som hvit saus som tilsettes ost og muskat.

Opprinnelig lagt inn av Fruktflua, her.

Hvit roux er rett og slett bare en blanding av mel og melk (jevning).

Kjøper de (= kokker) ferdig roux eller produserer de et lager på forhånd? (Siden de i oppskriftene angir mengden roux i gram - f.eks. 170 g hvit roux?)

__________________
Du har fått et møljetall. Vil du splitte eller herske?
Veronal er ikke aktiv   Svar med sitat